Mysigt och ombonat med slipade golv i Göteborg

Hur går det till med golvslipning i Göteborg? Behöver du skaffa professionell hjälp eller vill du prova att slipa det alldeles själv? Har du koll på alla momenten som ingår i att slipa golv?

Föreställ dig en mjuk smekning av din fotsula. Behaglig och skön. Det kan vara en känsla som möter dig varje dag om du har nyslipade golv. Att slipa golv kan tyckas vara enkelt och att du klarar det själv och faktum är att det gör du säkert. Men har du tänkt på vad det kostar att hyra alla apparater du behöver och skaffa allt material?

Ibland kan det vara mer lönsamt att anlita någon som är proffs istället för att göra saker och ting själv. Skulle det nu inte handla om priset utan istället känslan av att ha gjort en grej alldeles själv istället för att anlita proffs, ja då är ju saken en annan.

Momenten i golvslipning

Börja med att göra klart för dig vilket material du behöver skaffa innan du börjar. Hyr sedan en slipmaskin och sätt igång. Först tar du ut alla möbler, bokhyllor och prydnadsföremål. Det ska vara tomt i rummet innan du startar. Du får köra några varv med maskinen innan allt är klart. Du börjar alltid med ett grövre sandpapper och tar bort lite större ojämnheter. Därefter kan det vara läge att ta till ett finare sandpapper steg för steg. Om du startar med grovlek 40 kan du successivt öka till 100 som är det finaste. Läs mer om golvslipning på denna hemsida: golvslipninggöteborg.com