Anlita en riktig snickare i Stockholm

Ska ni renovera köket eller kanske hela lägenheten? Anlita då en snickare i Stockholm som erbjuder totalentreprenad. Då sparar ni både tid och pengar.

Både en köksrenovering och en lägenhetsrenovering kräver flera olika typer av hantverkare som exempelvis snickare, målare och elektriker. För att spara tid, pengar och slippa skriva kontrakt med flera olika hantverkare, kan du istället använda dig av totalentreprenad. Det innebär att ett och samma företag ansvarar för hela renoveringen eftersom de har tillgång till alla de olika hantverkare som behövs.

Men innan du kontaktar en snickare med totalentreprenad kan det vara klokt att göra en ordentlig budget över hur mycket renoveringen får kosta. Många snickaren kan komma med förslag på praktiska lösningar och materialval men det är ändå bra om du på ett ungefär vet hur du vill ha det innan du ringer snickaren.

Ta in offerter från fler än en snickare

När du planerar inför en större renovering är det alltid bra att rita upp en enkel skiss och skriva ner vad som ska göras i varje rum. Det underlättar planeringen och förståelsen för vad som faktiskt är möjligt. Skissen är också bra att ha i kommunikationen med snickaren då det blir lättare att förstå varandra.

En renovering kan kosta en hel del och det kan därför vara klokt att ta in minst två offerter från olika snickare i Stockholm. Innan renoveringen startar ska du ha skrivit ett tydligt avtal med den snickare du valt att anlita. Avtalet ska vara så detaljerat som möjligt för att undvika missförstånd.

Hitta mer info kring snickare här: https://www.stockholmsnickare.nu/